Top 5 Favorieten in de opvang

De producten van Weleda, 100% natuurlijk en mild voor de babyhuid.

Calendula, dat is de hoofdingrediënt van de babylijn van Weleda.
Een verzachtende plant die ontstekingen geneest, hersteld en beschermd.
Babybilletjes herstellen snel, huidjes worden zachter en tandjes weer mooi schoon.

Mijn top 5 Weleda producten in de opvang:

Weleda Billenbalsem
Deze gebruik ik al een aantal jaar in de opvang. Het verschil is snel te zien en de huid hersteld snel! Echt mijn favoriet.

Weleda weer en wind balsem
Een vette balsem, die beschermt als het buiten koud en guur is.Het voorkomt schrale wangetjes en handjes. Let wel even op dat je kindje na het aanbrengen zijn/haar gezichtje afveegt aan de bank. Het kan een vlek achterlaten.

Weleda baby buikjesolie
Fijn te gebruiken om het buikje te masseren als je baby last heeft van krampjes of andere problemen met de spijsvertering. Aanrakingen zijn voor een baby erg belangrijk en op deze manier geef je verlichting en je bouwt direct aan een innige band met je baby. De baby buikjesolie heeft als hoofdingrediënt Amandelolie. Deze olie ruikt heerlijk mild en voedt de droge en gevoelige huid.

Edelweiss zonnecreme
Het insmeren met zonnebrand beperk ik liever. We spelen veel in de schaduw of dragen kleding met lange mouwen en hoedjes.
Tijdens momenten dat het echt nodig is gebruik ik de Edelweiss Zonnecrème. Het is even wennen want het laat een witte waas achter op de huid. Doordat er geen nanodeeltjes inzitten is het smeren wat lastiger. Kleine tip, gebruik steeds een beetje en smeer bewust in.

Weleda alles in een balsem
De tip voor in de luiertas. Een verzachtende alles in een balsem die je op elk moment van de dag kan gebruiken en die zorgt voor directe verzorging. Hij is rijk aan avocado-olie, cacaoboter en Calendula. De perfecte combinatie voor een zacht gezichtje, handjes of je eigen lippen!

Ik ben echt fan van Weleda, het feit dat het natuurlijk is en biologische ingredienten gebruikt maakt dat ik deze lijn graag gebruik.
Zelf heeft mijn zoontje heel lang de Weleda  kindertandpasta gebruikt en smeer ik mijn dochtertje in met de heerlijke olie.
Klik hier om het grote Weleda pakket te bestellen